Pinnacle Worldwide Logistics

TAKSI OD 60 EVRA I NOVA VRSTA TURISTA: Ovo je najrealniji vodič kroz letovanje u CG 2023

Ruski servis Yandex Taxi došao je u Srbiju. Partneri Yandex.Taxija i Kurir vam poklanjaju promo kod sa popustom

One su takođe relativno mirna i prava rajska mesta sa puderastim zlatastim peskom, kristalnom vodom, ležaljkama i suncobranima za iznajmljivanje, hotelom i apartmanima montenegro taxi app u blizini i par taverni. Plaže su vrlo bezbedne, te su pogodne za porodice sa decom. Ljubitelji mirnog odmora na plaži će se odlično provesti na plaži Sveti Georgije.

Colombia: Taxi drivers plan to strike in urban centers Feb. 22 – Crisis24

Colombia: Taxi drivers plan to strike in urban centers Feb. 22.

Posted: Mon, 20 Feb 2023 08:00:00 GMT [source]

Zbog toga smo odlučili da u odnosu na naše konkurentne prednosti budu kvalitet usluga, savremeni dizajn aplikacije i pametne tehnologije. Yandex.Taxi tako, na primer, prenosi narudžbinu najbližem vozaču, korisnik ne mora dugo da čeka vožnju ili da se taksista vozi do putnika na drugi kraj grada. Servis formira optimalnu maršutu i za vozača unapred traži novu narudžbinu u delu grada, u kojem vozi putnika. Taksisti mnogo kraće stoje u mestu, bez vožnje, što znači da imaju više korisnika, tj.

Plaže Sveti Georgije

Njen glavni adut je mnoštvo sportova na vodi i pesku. Smeštaj se svodi na privatne apartmane. Ima prodavnice brze hrane, par taverni i pab sa grickalicama. Pravila i uslova za korišćenje LUKOIL LOJALTI KARTICA, o ovoj https://taxi-travel.me/ promeni Vas obaveštavamo putem internet sajta . Ovu informaciju takođe možete dobiti i od naših prodavaca na maloprodajnim objektima. «Taksi tržište u Srbiji je već formirano i tarifa je ista za sve kompanije.

Da mogu više da zarade“, kaže Mušeg Saakjan, direktor za međunarodni razvoj Yandex.Taxi (Rusija). Pravila i uslova za koriščenje LUKOIL LOJALTI KARTICA, o ovoj promeni Vas obaveštavamo putem internet sajta . LUKOIL SRBIJA Vam nudi da digitalizujete svoju karticu lojalnosti i putem mobilne aplikacije koristite usluge koje LUKOIL uvodi na srpskom tržištu, a koje doprinose komforu potrošača. Rok trajanja LUKOIL programa za poljoprivrednike nije ograničen. U slučaju prekida programa Društvo će zvanično obavestiti javnost na svom sajtu. Obrazac zahteva, kao i pravila i uslove za korišćenje kartice za poljoprivrednike, možete ovde preuzeti, kao i na benzinskim stanicama „LUKOIL SRBIJA“ d.o.o.

Plaža Agni

Idealna je za parove i porodice koji žele mirniji odmor. Sidari je još jedna plaža sa plavom zastavicom na ostrvu Krf. Leži https://podgorica.taxi/ na zapadnom kraju severne obale. Predeo ulepšavaju litice od peskovitog kamena. Posebnu atrakciju čini Kanal Ljubavi.

montenegro taxi app

Na čelu nove kompanije se našao Tigran Hudaverđan, raniji direktor firme Yandex.Taxi. Yandex.Taxi ne sarađuje direktno sa vozačima, već samo sa zvaničnim udruženjima koja imaju dozvolu za prevoz putnika. U Beogradu okuplja preko 600 vozila iz partnerskih udruženja. U Beogradu je danas počeo sa radom Yandex.Taxi, najveći ruski onlajn – servis za naručivanje taksija.

Plaža Kasiopi

Digitalizacija i uvođenje novina u svakodnevni biznis su ono na čemu Kompanija predano radi, a sve u cilju da svojim klijentima uštedi vreme i pruži kvalitetnu uslugu. Avio-kompanija Montenegro Eirlajns je u popriličnim problemina, stanje je veoma zapušteno i jedna od opcija je i gašenje kompanije, izjavio je danas crnogorski ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić. Za sve vreme koliko je kartica kod gosta, imaćete imati punu kontrolu troškova, i to putem veb aplikacije koju smo razvili.

montenegro taxi app

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *